Belediyeler

2021 YILI ASFALT SEZONUNU AÇTIK

2021 YILI ASFALT SEZONUNU AÇTIK

             Afyonkarahisar Belediyesi 2021 Yl Asfalt sezonunu açt. Fen leri Müdürlüü ekipleri tarafndan antiyede bakmlar yaplan araç ve gereçler scak asfalt için ilk konta açt.

          TEDA, Su, doalgaz elektrik hatlarnn deimesiyle alt yaps yenilenen Dörtyol Mahallesi balayan çalmalarn hayrl olmasn temenni eden Bakan Zeybek, kazasz belasz bir sezon olmasn diledi. Bakan Zeybek, Afyonkarahisar’ hak ettii yere getirmek için ekip arkadalarmzla birlikte el birlii ile çalmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

HTYAÇ DUYULAN HER YER ASFALTLAYACAIZ

Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek, asfalt ile ilgili her türlü hazrln yapldn belirterek, “Dörtyol Mahallemizde asfalt çalmas yaparak sezonu açtk. ehrimizin ihtiyaç duyulan, sokaklarnda, mahallerinde ve caddelerinde hzl bir ekilde asfaltlama çalmalarmz sürdüreceiz. Her türlü hazrlmz yaptk. Vatandamzn rahat için ihtiyaç duyulan her yere, alt yaps tamamlanan bölgelere planlamamz yaptk. Yeni asfalt sezonunun ehrimize hayrl olmasn diliyorum. ” dedi.

MAHALLE SAKNLERNDE BAKAN ZEYBEK’E TEEKKÜR

Yaplan asfalt çalmasn beendiklerini belirten mahalle sakinleri, dier çalmalar takdirle karladklarn ifade ettiler. Çalmalarn dört dörtlük devam ettiini belirten mahalle sakinleri, bunun sevindirici olduunu ifade ederek Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek ve ekibine teekkür etti.

Haberin videosu için TIKLAYIN

https://wetransfer.com/downloads/533015f6a3b6841233693b81c1fed6a420210429123208/959f33

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu